woensdag 23 januari 2008

Greedy Genius + Sneaktip Apparel & Collabo Kicks

Hierbij een paar tee's van Sneaktip. Sneaktip is een lijn van een van Brooklyn's vetste sneakerspots. Meer info bij Sneaktip.




De "I got 99 problems but my Kicks aint one" t-shirt. Dit shirt kost 30 dollar en is in meerdere kleuren/combinaties te verkrijgen.

Dit is een samenwerking van Sneaktip en LaFayette. Dit T-shirt kost 44 dollar en is verkrijgbaar in 2 kleuren. Zwart en wit.

GREEDY GENIUS $_$

Dit shirt vind ik persoonlijk op het moment het leukst. Deze kost 40 dollar en is alleen nog te verkrijgen in deze kleur.


Dit shirt is 40 dollar en is in 3 kleuren verkrijgbaar namelijk zwart, wit en blauw.

Ook dit shirt kost 40 dollar en is in zwart en wit.


Dit shirt is alleen in het zwart en kost 40 dollar.

++KICKS++

Deze schoenen hieronder zijn een collabo van Greedy Geniu$ en Famous Stars and Straps (Travis Barker's kledinglijn). Deze schoenen zijn gemaakt van slangenleer. Er is nog geen data of prijs bekend.

De schoenen hieronder zijn een collabo van Greedy Geniu$ met de enige echte Lupe Fiasco. Er zijn maar 3000 paar gemaakt en dus limited. Ook nog geen info met waar, wanneer en de prijs van deze kicks.


Wil jij nou zo'n vette Sneaktip/Geniu$ shirt ga dan snel naar PickYourSchoes en koop ze!
Deze site is zeer betrouwbaar en levert snel. Ook kun je hier ook je sneakers vandaan halen. Ze hebben namelijk Nike, Jordan's, Puma, Adidas, Greedy Genius, UndrCrwn en nog veel meer.
Of zoek een andere webshop we hebben hier alsvast een lijstje gemaakt om mee te beginnen maar er zijn er meer!
Als je een (goede of slechte) ervaring hebt met een webshop mail mij dan naar: chickeepon@hotmail.com, dan kan ik andere beter informeren over de kwaliteit van webshops.