zaterdag 26 april 2008

Site Tips: Glasses

Ja, de zomer gaat beginnen. Het begint nu lekker weer te worden en dus zie iedereen weer zijn zonnebril te voorschijn halen.
Hierbij dus wat tips geven waar je je glasses vandaan kan halen.

Shutter Shades
Shutter Shades

Deze bril is populair gemaakt door Kanye West in zijn video voor het nummer Stonger.
Er zullen vast nog meer sites of winkels zijn waar je hem kan halen. Ik ken alleen GirlProps en Fred Flare.
Bij Girlprops verkopen hier de shuttershades voor $10,- en naast de boven afgebeelde kleuren ook in het blauw, geel, groen en fel roze.
Ze verkopen dus brillen (unisex en voor vrouwen)maar ook oorbellen en kettingen.
Bij Fred Flare verkopen ze de brillen voor de zelfde prijs maar daar hebben ze de kleuren blauw, geel, groen, roze en oranje. Oh en niet te vergeten de Glow In The Dark Shade hebben ze ook.
Bij Fred Flare verkopen ze ook allerlei andere grappige dingen.

De Risky Business Glasses
Risky Business Glasses

Bekend uit de Tom Cruise film Risky Business. De Jeugd van Tegenwoordig rockt dezes shades ook in hun video voor Hollereer. Origineel is dit montuur van RayBan, en heet het Wayfarer.
Ze worden verkocht bij Fred Flare voor $10,- in veel verschillende kleuren. Waarschijnlijk kan je deze bril ook gewoon bij een opticien of brillenwinkel kopen.


Aviators
Aviators

Ook wel bekent als de pilootbril.
Fred Flare heeft deze brillen ook, maar je kan de aviators ook gewoon in een winkel in de buurt kopen. Het is een populaire shade tegenwoordig.

Het is wel duidelijk dat Fred Flare veel heeft alleen is er een nadeel, ze shippen niet naar het buitenland. Gelukkig hebben ze daar een goede oplossing voor gegeven, Acces USA. Hun verlenen je een tijdelijk Amerikaans adres en als het product daar aankomt dan sturen hun het door naar Nederland.

Alexandra Cassaniti: Face It Sunglasses
Alexandra Cassaniti: Face It Sunglasses

Ze lijken een beetje op de Risky Business glasses maar dan hebben ze andere brilglazen. Ook verandert de kleur van het frame door het licht.
Je kan ze hier krijgen. Ze zijn wel een stukje duurder dan die hierboven, deze kosten $66,- per stuk.