zaterdag 5 juli 2008

Lupe Fiasco & The Cool Kids bij 5DaysOff


Voor de show kwamen we Sarah Green en de band van Lupe nog tegen op het Leidseplein.
Kwart voor 10 gingen we bij het Paradiso naar binnen. Zo rond 10 uur kwam Lupe het podium op. Hij begon met het nummer 'Instrumental'. De zaal kwam meteen los. Na een paar nummers van zijn oude album ging hij verder met 'Hi-Definition'.
Er werd nog eventjes geklaagd dat ze Lupe zogenaamd niet hoorde maar het geluid was goed, alleen stond de microfoon van Sarah Green soms niet aan.
Hij vervolgde met nog een paar hits zoals 'Dumb it Down' en 'HipHop Saved my Life'.
En toen..
Kwam 'Paris, Tokyo' waar meneer eventjes niet meer wist waar de rand van het podium was. Oftewel 'he fell of stage'. Gelukkig was er iemand aan het filmen. Nu kunnen jullie het ook zien het, namelijk hier (geluid sucks).
Ondanks het misstapje was de afsluiting perfect! Hij eindigde met 'Super Star' samen met Matthew Santos. Hij stelde de band nog voor en maakte plaatst voor The Cool Kids.
Kortom het was een geslaagde show van Lupe Fiasco.



Toen werd het wachten op The Cool Kids. Tijdens het wachten (een uur) werd er gedraaid door Beesmunt Soundsystem. Vervolgens kwamen uiteindelijk The Cool Kids. Ze begonnen met 'Oscar The Grouch' en ook hier ging het publiek gelijk los. Na de hits '88', 'Gold and a Pager' en 'I'm Mikey' kwam er een preview van wat nieuwe liedjes. Deze hadden ze nog nooit eerder live gespeeld. The Cool Kids sloten daarna af met 'Black Mags'.
Al met al was de show van Mikey en Chuck zeker ook de moeite waard, alleen was het een beetje kort.

Hieronder staan nog wat foto's.

Lupe Fiasco
Lupe Fiasco en Matthew Santos

Chuck & Mikey
Mikey & Chuck

De filmpjes zijn niet door ons maar door andere mensen gefilmd, bedankt daarvoor. De kwaliteit van onze foto's sucken.
Heb jij ook foto's stuur dan even naar chickeepon@hotmail.com