zondag 24 februari 2008

Upcoming Movies

Street Kings

Een oude politieagent die moeite heeft met de dood van zijn vrouw. Wanneer er bewijs is dat aangeeft hij betrokken zou zijn bij de executie van een mede agent is hij gedwongen om zich tegen de politiecultuur te keren. Uiteindelijk zit hij met de vraag over hoe loyaal iedereen om hem is.
Oa met: Keanu Reeves, Chris Evans, Common en The Game. Komt 26 Juni in Nederland uit.

Meet The Browns
Een komedie/drama over een alleenstaande moeder die haar familie mee neemt naar de staat Georgia voor de begrafenis van haar vader, die ze nog nooit heeft ontmoet. Daar ontmoet ze en haar kinderen haar familie.
Met oa.: Tyler Perry, Angela Bassett en Jenifer Lewis. Het is nog niet bekent wanneer deze film in Nederland uitkomt, in Amerika komt hij in maart uit.

What Happens in Vegas
De film gaat over twee mensen die ontdekken dat ze getrouwd zijn na een avond feesten. Ze besluiten meteen om weer te gaan scheiden maar als de een dan opeen de jackpot van 3 miljoen wint door haar kwartje te gebruiken. Ze proberen het samen uit te staan om het geld te krijgen.
Met oa.: Ashton Kutcher, Cameron Diaz en Queen Latifah. Hij komt pas 18 September in Nederland uit terwijl hij in mei al te zien is in Amerika.

Andere films die het opnoemen waard zijn:
College Road Trip
Met Martin Lawerance en Raven-Symoné. Een vader en een dochter die opstap gaan om de juiste universiteit voor haar te vinden.

Get Smart
Met Steve Carell. Vergelijkbaar met het verhaal van "Johnny English".

Sex and the City
Met Sarah Jessica Parker. Dames, er komt in juni een film van de tv-serie.