donderdag 15 november 2007

Kanye West cancels optreden Victoria's Secret Show

Kanye West had vandaag een optreden gepland bij de Victoria's Secret Fashion Show, hij heeft het afgezegd vanwege de dood van zijn moeder. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is dat Dr. Donda West, de moeder van Kanye overleden is aan plastische chirurgie.



Hij had een Europese tour gepland die zou starten zaterdag de 17e in Parijs, hij zou aankomende maandag ook een concert geven in de HMH in Amsterdam. Het is nog niet zeker of hij de tour zal afzeggen maar er is een grote kans dat hij wel doet. Aangezien de begravenis van zijn moeder 20 november is.

Kanye had een goede band met zijn moeder hij heeft zelf een track voor haar geschreven ('Hey Mama'). Ook heeft Dr. Donda een paar weken terug een boek uitgegeven genaamd 'Raising Kanye: Life Lessons from the Mother of a Hip-Hop Superstar'.
Wij wensen Kanye West en zijn familie veel sterkte toe.


Rest in Peace Dr. Donda West.

**UPDATE**

Het is bekent dat alle datums van de "Glow in the Dark Tour" door gaan, behalve die op de 19e in Amsterdam. Waaschijnlijk omdat zijn moeders begravenis de 20ste is. Ze hebben nog wel naar een vervangende datum gezocht, maar die is niet gevonden.
Het management van Kanye West heeft een statement gegeven:

"Kanye West has been forced to cancel his 'Glow In The Dark Tour' performance in Amsterdam. He wants to thank his fans in Holland for their understanding at this time, and assures them that he will be back to perform for them at the first available opportunity."