woensdag 21 november 2007

New Movies

Wanted


Deze film gaat over Wesley Gibson (James McAvoy) die een kans aangeboden gekregen om wraak te nemen op de moordenaar die zijn vader heeft vermoord. Zijn vader was een huurmoordenaar. Gibson wordt uitgenodigd door de partner van zijn vader, Sloan (Morgan Freeman), om in zijn vaders voetspoor te treden. Sloan's protogee(Angelina Jolie) helpt Gibson. In deze film spelen oa James McAvoy, Morgan Freeman, Angelina Jolie en Common.Wanted komt 3 april 2008 in de Nederlandse bioscopen. Even wachten dus!

This Christmas


Deze film is een "kerstdrama" dat gaat over de Whitfield familie en hun eerste kerst sinds 4 jaar samen. Dit belooft weer de nodige grappen. Kijken dus!
In deze film spelen oa Chris Brown, Columbus Short, Regina King en Lauren London.
Het is nog niet bekend wanneer de film in de Nederlandse bioscopen draait, maar we verwachten de film rond half december.

Step Up 2: The Streets


Wanneer de opstandige street dancer Andie (Briana Evigan) belandt bij de elite Maryland School of the Arts, probeert ze erbij te horen en ook haar eigen leven te behouden. Wanneer ze gaat samenwerken met de school’s hottest dancer Chase (Robert Hoffman) om een crew te vormen met street dancers bij die school. Ze willen meedoen aan een underground dance battle The Streets.
In deze film spelen oa Robert Hoffman (Wild 'N Out), Cassie en natuurlijk Channing Tatum. De film kun je zien vanaf 14 februari in Nederland.